6.26.2008

MADLY in love with Topshop newestMadly in love isn't even describing the feeling i have for Topshop's newest collection.
I found it on Milks, and the first thing i thought was; damn, this girl is actually able to wear all of it and it will look fantastic on her.
Second thought: well, it won't all look fantastic on me, un(very)fortunately, but i WILL find a way to worh this style and hopefully invest is some of he items.

The items i am really getting excited about are the first dress, the shape and fabric is amazing! Also the body in the third outfit makes me feel sexy only looking at it.
And the last top/body (?) in the middle is also amazing.
I am still very much in love with all things bustier and corset like (without these horrible ribbons on the sides and back !)

I am happy i can order at Topshop now, because they ship to the Netherlands and you can pay by Paypal, but still the prices are quite high for a students budget.

Let me think, i'll be back on this later.

3 comments:

Heart in a cage said...

Gave dingen inderdaad! De outfits vind ik ook mooi! Jammer dat Topshop best duur is..

Lana said...

Oehlala, niet goed voor je portemonnee dit! Vind de op Martin Margiela geinspireerde jurk echt stoer!

onomatopoeia. said...

Het zijn inderdaad super mooie dingen! ik zou het liefst in de herfst een keertje naar londen gaan om het met eigen ogen te aanschouwen ;)

een video zit er helaas niet in, mijn webcam is maanden terug overleden en ik weiger te investeren in een nieuwe, aangezien ze het dankzij een bijtgrage hond toch niet langer dan een week overleven hier ;)

ik ken dat gevoel inderdaad wel, en je klinkt helemaal niet als een depressieve puber ;) ik denk dat het juist goed is om af en toe aan allerlei zaken te twijfelen, dat is naar mijn idee de enige manier om je als mens te ontwikkelen. je moet maar zo denken, een situatie of een gebeurtenis is altijd neutraal. het is zoals het is. je bent zelf degene die er het positief/negatief labeltje opplakt. dat probeer ik mezelf ook altijd voor te houden en op die manier is het veel makkelijker om de positieve kant in te zien van 'negatieve' gebeurtenissen :)

en dankjewel nog, ik ben zelf best verbaasd dat mijn blog opeens zo'n giga sprong in 'populariteit' gemaakt heeft. het is best lastig om de aandacht van mensen vast te houden met dat gigantische aanbod van blogs tegenwoordig :p als ik op het eg forum kijk lijkt iedereen er tegenwoordig wel eentje te hebben!